Prostreno.cz

Růžičková kapusta s pórkem

Jednoduchá zeleninová příloha k masu.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 546 kJ / 130 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy7g
tuky10g

Ingredience na

  • 800 g růžičkové kapusty
  • 1 ks celého pórku
  • 3 špetky mořské soli
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1 stroužek česneku - prolisovaného
  • 3 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  1. Růžičkovou kapustu blanšírujte 4 - 5 minut v osolené, vařící vodě.
  2. Nakrájený pórek poduste 5 - 8 minut v pánvi na rostlinném oleji.
  3. Růžičkovou kapustu sceďte a smíchejte s pórkem.
  4. V misce prošlehejte majonézu, hořčici, 3 lžíce olivového oleje a prolisovaný stroužek česneku.
  5. Majonézu přidejte k růžičkové kapustě s pórkem a promíchejte.
  6. Podávejte teplé.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta s pórkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat