Prostreno.cz

Chřest s citronovou šťávou a kerblíkem

Velmi jednoduchá jarní příloha k masu.

Ohodnotit
(13 hlasů)
sun
  • 30min

    20min příprava

    10min vaření

  • 1103 kJ / 263 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy8g
tuky26g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný chřest blanšírujte 4 minuty ve vařící osolené vodě.
  2. Chřest sceďte, vložte na několik sekund do ledové vody a nechte dobře okapat.
  3. Smíchejte citronovou šťávu, sůl, pepř a olivový olej.
  4. Chřest položte na talíř, posypte citronovou kůrou, kerblíkem, pokapejte připraveným olejem a podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chřest s citronovou šťávou a kerblíkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat