Prostreno.cz

Plněný bůček

Roláda z bůčku plněná anglickou slaninou a česnekem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
sun
  • 1h a 55min

    25min příprava

    1h a 30min vaření

  • 1578 kJ / 377 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny27g
sacharidy2g
tuky32g

Ingredience na

  • 1,5 kg vepřového bůčku s kůži
  • 6 stroužků česneku
  • 5 špetek soli
  • 5 špetek mletého pepře
  • 8 plátků anglické slaniny
  • 1 lžíce plnotučné hořčice

Postup přípravy

  1. Oloupaný česnek jemně nasekejte.
  2. Z masa připravte plát, který osolte, opepřete a potřete hořčicí.
  3. Na plát masa uložte plátky slaniny a slaninu posypte nasekaným česnekem.
  4. Maso stočte jako roládu a ovažte potravinářským provázkem.
  5. Roládu dejte do pekáčku a povrch masa osolte a opepřete.
  6. Podlijte malým množstvím vody a pečte v troubě předehřáté na 170 °C přibližně 90 minut, nebo až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    81,10g
  • Sacharidy:

    112,10g
    • Cukry:

      10,34g
  • Tuky:

    75,98g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 377 kcal

47

minut jízdy na kole

35

minut běhu

112

minut uklízení



Podobné recepty

Česnekové čevapčiči

(15 hlasů)
55min
1099 kJ

Vepřová panenka s fenyklem

(10 hlasů)
1h a 5min
599 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Plněný bůček

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat