Prostreno.cz

Grilované vepřové plátky marinované v bylinkovém oleji

Voňavé vepřové plátky s tymiánem a šalvějí.

29.06.2016 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

910 kJ / 217 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nejdříve si připravte bylinkový olej: Olej nalijte do nízké, hranaté misky.
  2. Do oleje vložte lístky šalvěje, jemně nasekaný česnek, lístečky tymiánu a důkladně promíchejte.
  3. Do oleje dejte maso a důkladně ho obalte olejem.
  4. Přidejte plátky citronů a misku uzavřete.
  5. Dejte na noc do lednice.
  6. Maso dejte na gril, přikryjte a grilujte doměkka.
  7. Hotové maso podle potřeby osolte a opepřete.
  8. Maso nakrájejte na plátky a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    225,46 g
  • Sacharidy:

    68,74 g
    • Cukry:

      10,93 g
  • Tuky:

    196,58 g
  • Vláknina:

    22,92 g

Aktivita pro spálení:

812 kcal
101

minut jízdy na kole

77

minut běhu

242

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka s restovanou cibulí

(15 hlasů)
1h a 20min
553 kJ

Vepřová panenka v anglické slanině

(19 hlasů)
50min
690 kJ

Grilované vepřové kotlety

(9 hlasů)
3h a 0min
1018 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilované vepřové plátky marinované v bylinkovém oleji

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba