Prostreno.cz

Vodu po vaření rýže nevylévejte. Má úžasné účinky pro krásu

Pomalejší stárnutí, zneviditelnění vrásek nebo lesklejší a zdravější vlasy? S tím vám může pomoci rýžová voda, která také přispívá k eliminaci tmavých skvrn na pokožce. O důvod víc, proč si pořídit její zásoby, co vy na to?

Připravujete doma rýži často? Pak se nabízí otázka, co děláte s vodou, v níž se tato pochutina vařila. Jestli se jí totiž zbavujete s tím, že bílá tekutina už se přece na nic nehodí, jste na pěkně velkém omylu. Vždyť je to zkrášlující zlepšovák s celou řadou benefitů! Co je na rýžové vodě tak zvláštního? Odhalte s námi její tajemství…

Zdroj prospěšných látek, který číhá na dně hrnce

Voda z rýže totiž není jen tak ledajaká. Obsahuje spoustu cenných minerálů zlepšujících kvalitu pokožky i vlasů. Proč ji tedy vylévat? Nechte ji raději vychladit na pokojovou teplotu a okuste její schopnosti na vlastní kůži. S čím vším vám tento zázrak může pomoci?

Vyrovnaný tón pleti a hloubková očista

Rýžová voda se báječně hodí v rámci každodenní péče o pleť. Po odstranění líčidel v ní „smočte“ vatový tampon a jemnými krouživými pohyby jím přejíždějte po obličeji. Co z toho budete mít? Dobře, že se ptáte. Tato zázračná tekutina předchází stařeckým i pigmentovým skvrnám, takže pomáhá vyrovnávat tón pleti. Zároveň pokožku do hloubky čistí, vyživuje a přisívá k regeneraci. No vidíte, a kdekdo ji má za odpad…

Pomalejší stárnutí? Žádný problém

Už vás nebaví utrácet těžce vydělané tisíce za všechny ty omlazovací přípravky? Zkuste oblafnout kalendář jiným a přírodním způsobem - rýžovou vodou. O ní je známo, že v sobě ukrývá blahodárné živiny, které zpomalují biologické stárnutí. Pravidelné a dlouhodobé používání přináší překvapivé výsledky, které se vám jistě zalíbí. Vrásky se zneviditelní, póry se zmenší a zlepší se elasticita i pružnost pokožky. Také se „opraví“ poškozené kožní buňky a obnoví pH kůže.

Krásné a lesklé vlasy. Můžete je mít

„Rýžový poklad“ svede divy i na hlavě. Jeho složkou je také inositol, což je vitamin zařazený do skupiny B. Tento pomocník předchází poškození vlasů, čímž hřívě poskytuje trvalou ochranu před škodlivými vlivy. Voda z rýže všeobecně posiluje vlasové folikuly, dodává dechberoucí lesk a pozor – nahrává i zvětšení objemu. Používejte ji jako finální oplach po běžném mytí, jistě budete s kvalitou vaší kštice konečně spokojeni!






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat