Prostreno.cz

Čokoládová tyčinka léčící menstruační bolesti? To není výmysl

Spojení příjemného s užitečným? Čokoládová tyčinka působící na menstruační bolesti. Sci-fi, nebo nejdokonalejší „vynález“ od dob podprsenky?

Všem ženám světa, které se jednou měsíčně stočí do klubíčka a v bolestech protrpí hodiny a hodiny, udělá radost naprostá novinka v podobě čokolády, které se může snít větší než malé množství. Prý je odpovědí na všechny neduhy týkající se menstruačních obtíží! Kdo ji má na svědomí?

Síla přírody v jednom výrobku

Marc Widmer, švýcarský cukrář, vytvořil tyčinku, která kombinuje 17 švýcarských horských bylin s 60procentní čokoládou zmírňující bolesti ve vaší děloze. Tato blahodárná směs nejen, že působí lépe než lecjaká tabletka, ale taky zvyšuje hladinu serotoninu v těle, což každé ženě v nesnázích pomáhá relaxovat. Ne, to se vám opravdu nezdá!

Svačina, která pohladí

Podnětem k jeho nápadu, který pojmenoval „Lady Moon“, mu byla rodina rolníka, u které se naučil poznávat byliny a jejich účinky. Brzy se zrodila myšlenka trochu zariskovat a experimentovat s čokoládou. Marc prý vždycky chtěl vytvořit něco unikátního a určeného jen pro ženy. A vypadá to, že jeho zájem o něžné pohlaví slaví první úspěchy.

Konzumace malého množství vysoce kvalitní čokolády - obvykle je to ta, která má více než 65 procent kakaa, skutečně může pomoci mírnit křeče a projevy premenstruačního syndromu,“ nechává se slyšet Elisabeth Morray, odbornice spolupracující se známým výrobcem hygienických pomůcek. Tak sláva! Už teď máte o tuhle kouzelnou tyčinku zájem?

Kde se dá koupit?

Nyní je k dispozici pouze pro obyvatele Švédska, nicméně je jen otázkou času, kdy si na ní pochutná zbytek světa. Sám její stvořitel totiž na svých stránkách momentálně hledá někoho, kdo zodpovědně vybuduje rozsáhlou prodejní síť na všech kontinentech. Do té doby se zatím budete muset spolehnout na teplo a bylinky.

Chybu rozhodně neuděláte, pokud se obrátíte na kontryhel, který odstraňuje bolestivé křeče, ale zároveň upravuje hormonální hladiny. Skvělý je i heřmánek či mateřídouška.





Celkem 4 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat