Prostreno.cz

Úžasné věci, které se stanou, když začnete zdravě jíst

Zdraví je to pravé a jediné skutečné bohatství. Že to optimální patří k nedosažitelným cílům? Jak se to vezme. Alfou a omegou je zdravé stravování. Zde jsou zajímavá fakta, která vás zaručeně povzbudí k tomu, že ještě dnes smetete ze stolu smažená a tučná jídla!

Co řekne každý, kdo přejde na zdravou stravu? Jasně, odvolává se na víc energie a jakýsi lepší pocit. Tohle ale rozhodně není to jediné, co se se zdravou stravou pojí! Co i vy můžete očekávat, když začnete vyváženěji jíst?

Zdravé stravování = úbytek hmotnosti

Nepotřebujete pilulky na hubnutí, abyste zhubli. Vše, co potřebujete, je zdravý rozum a nutričně bohatý jídelníček. Pilulky jsou pro slabé.

Snížení konzumace nezpracovaných potravin vytváří více energie

Odstranění nezdravých jídel a odbourání návštěv rychlého občerstvení vám poskytne tolik potřebnou energii. Stačí se rozhodnout pro změnu!

Lepší pocit – bez debat

Strava bez sladkých a tučných jídel eliminuje toxiny a škodlivé látky v těle. Přidejte k tomu pohyb – a lepší pocit ze sebe samých nezažijete!

Ideální tělesná hmotnost po delší dobu

Kde kdo si láme hlavu nad tím, jak si pracně shozené kilogramy držet dál od těla – dlouhodobě. Správné jídlo to zařídí! Mít o jednu, dvě konfekční velikost méně, navíc po dobu několika let, a dokonce i s menšími nároky na pohyb? To prostě chcete!

Vyživované tělo

Ovoce, zelenina, čistá voda. To je luxus, který vaše tělo potřebuje. S něčím takovým se cítíte báječně, svěže a mladě! Kdo by to nebral?

Produktivita

Jídla obohacená cukrem, nasycenými oleji a škrobem přinášejí okamžitou ospalost, lenost a nadýmání. Jediné, co někdy chcete udělat po mexické večeři, je jít domů a spát. Přejdete-li na zdravou stravu, neztratíte nic ze své energie a den si budete užívat mnohem víc a naplno.

Intenzivnější sex

Regulace příjmu masa nasměruje váš sexuální život úplně jiným směrem! Lidé, kteří aspoň na měsíc vynechali nebo výrazně omezili konzumaci masa, hlásí prokrvenější pohlavní orgány a s tím související intenzivnější vyvrcholení, a taky nárůst libida. Půjdete v jejich šlépějích?





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat