Prostreno.cz

Velikonoce v přírodě i v klidu domova

Vypadá to, že letošní Velikonoce budou s největší pravděpodobností jiné, než jak je známe. Tato změna ale může být velmi pozitivní. Hojné návštěvy koledníků můžeme vyměnit za čas strávený v (ideálně) odlehlé přírodě, která přímo vybízí k vyzkoušení nových sportů jako je například nordic walking. Kdo by přece jen chtěl zůstat raději doma, může si to alespoň krásně vyzdobit květinami či jarními dekoracemi.

Pro ty, kteří vyrazí do přírody za sportem

Pokud se rozhodnete trávit Velikonoce alespoň trochu aktivně, nejlepší, co v tuto dobu můžete udělat, je odjet někam, kde nepotkáte ani živáčka. Pobyt v přírodě má hned několik výhod – nejenže budete na čerstvém vzduchu a budete mít krásné výhledy, ale navíc si můžete dát i trochu do těla. Taková pěší túra vás pěkně protáhne, zlepší vaši fyzickou kondici, a navíc i posílí váš imunitní systém, což je v dnešní době velmi potřeba. Pokud chcete svou procházku dovést k dokonalosti, pořiďte si speciální sportovní hole na nordic walking, které zajistí, že budete při túře rovnoměrně zatěžovat celé tělo a vydáte více energie.

Kvalitní boty jsou základem úspěchu

Na túru, a obzvlášť, pokud se chystáte na nordic walking, je nutné mít i vhodnou obuv. Jestliže víte, že se jednou vydáte do hor, podruhé do lesů a poté zase budete chodit převážně po zpevněném povrchu, jako je silnice, nejlepší bude zvolit univerzální typ obuvi.

Pro ty, kteří stráví Velikonoce doma

Pokud během Velikonoc žádné výlety do přírody neplánujete a chcete svátky jara strávit spíše doma, musíte si je udělat co nejhezčí. Klidně si naplánujte menší jarní úklid a protřiďte skříně i hlavu. Domov v novém kabátě pak náležitě vyzdobte.

Kouzlo jarních květin

Váš domov krásně rozjasní i rozkvetlé květiny. Nezáleží na tom, zda si je přinesete z obchodu nebo ze zahrádky, radost vám budou dělat vždy. Stačí je dát do vázy na stůl, na poličku nebo do ložnice na noční stolek a o jarní atmosféru a dobrou náladu bude postaráno!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat