Prostreno.cz

Přírodní prostředky ke zmenšení velkých prsou

Patříte k těm, jejichž ňadra jsou zkrátka nepřehlédnutelná? Pokud nad takovým „darem“ dvakrát nejásáte, je třeba konzumovat více zázvoru, zeleného čaje a lněných semínek!

Prsa jsou odjakživa symbolem ženskosti, mateřství a erotiky. Dost možná patří i mezi nejproklínanější proporce, protože jen málokterá příslušnice něžného pohlaví je s těmi svými opravdu spokojená. Zatímco dámy s drobnějšími přednostmi mnohdy závidí kamarádkám s naditým dekoltem, ty, k nimž byla příroda štědrá, zase říkají, že není o co stát. Proč bujný dekolt nemusí být až takovou výhrou?

Trable s pohodlím, cvičením i nakupováním

Život s větším poprsím nezřídka způsobuje zdravotní i psychické obtíže. Jeho hmotnost totiž zatěžuje zádové svaly a negativně ovlivňuje držení těla, což končí bolestmi krční páteře, hlavy i ramen. Právo na stížnosti má také pokožka, která bývá postižena vyrážkami a ekzémy. Korpulentní hrudník může zapříčinit i dušnost a problémy s dýcháním, přičemž znemožňuje vykonávání některých sportovních aktivit. To, že sehnat padnoucí spodní prádlo, plavky nebo běžné oblečení je někdy až nadlidský úkol, asi netřeba dodávat. Jak se prsa dají zmenšit, tedy samozřejmě kromě nákladného chirurgického zákroku, jež navíc vyžaduje delší rekonvalescenci? Pomoc nabízejí tyto přírodní prostředky!

Zázvor

Věřte, nebo ne, zázvor se v mnoha kulturách a civilizacích využívá k úpravě velikosti ženských předností. Zvyšuje totiž rychlost metabolismu, čímž podporuje spalování tuků a tím i hubnutí. A protože vaše poklady jsou tvořeny z mléčných žláz a tukových tkání, může se takové zeštíhlení projevit i na nich.

Zelený čaj 

Příznivci alternativních postupů chválí i zelený čaj. Ten má podobné a slibné účinky jako výše zmíněný zázvor, takže představuje další alternativu. Bodem navíc je pak to, že jeho složení dle závěrů mnoha odborných studií omezuje pravděpodobnost rakoviny prsu. Čím pravidelněji ho budete popíjet, tím pochopitelně lépe, ovšem mějte na paměti, že denní doporučené množství jsou maximálně čtyři šálky.

Lněná semínka

Lněná semínka jsou bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin, které mimo jiné pomáhají regulovat hladinu estrogenu. Právě jeho nadbytek bývá jedním z možných důvodů robustnějšího poprsí, uvádí lékaři. Semínka se dají konzumovat jen tak samotná, ale přidávají se také do sklenice s vodou. Sluší se dodat, že takto připravený nápoj odstraňuje z organismu nahromaděné toxiny.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat