Prostreno.cz

Potraviny, které zmenšují ženské vnady

Mít velká ňadra? To vůbec není takové terno, jak se muži domnívají. Bolavá záda by mohla vyprávět! Jejich zmenšení nabízí pískavice řecké seno, zelený čaj, citron, rybí tuk nebo hořčičné listy. Využijete toho?

Trochu jste přibrala a ouha, nějak se nevejdete do podprsenky? Běžný jev. Ňadra jsou na změny hmotnosti velmi citlivá, proto se na nich může odrazit každý kilogram navíc. Chcete zpátky jsou původní velikost, na kterou jste zvyklá? Řešením mohou být prostředky, které nabízí matka příroda. Po kterých sáhnout?

Pískavice řecké seno

Pískavice je jednou z vůbec nejstarších kulturních plodin, jejíž semena se tradičně využívají jako koření. Ovšem nejen v kuchyni. Jako velice silný antioxidant upravuje hladiny hormonů, a to včetně testosteronu a estrogenu, čímž pomáhá zvýšit zájem o sex (1). Neoficiální důkazy naznačují, že tato semínka mohou za jistých okolností zmenšit i velikost ňader. Uvádí se, že k tomuto účelu je ideální vnější aplikace pasty, která vznikne jejich namočením přes noc a následným rozemletím. Jakmile tento „obklad“ zaschne, veškeré pozůstatky se smývají vlažnou vodou. Co dalšího je k dispozici?

Zelený čaj

Jak již bylo uvedeno v úvodu tohoto článku, přibírání na váze je zřejmě nejčastější příčinou nezvykle velkého poprsí. Tušíte asi správně, že jednoduchým řešením celé situace je tedy hubnutí, že? S ním pomůže zelený čaj, který tělesnou hmotnost prokazatelně snižuje (2). Je úplně jedno, zda ho budete pít teplý či studený, jako dietní zlepšovák by podle odborníků zklamat neměl. A co víc – zlepšuje i činnost mozku, představuje prevenci onkologických onemocnění, léčí „špatný“ dech, prospívá srdci a zpomaluje stárnutí (3).

Citron

Ruku k dílu v boji s nadbytečným tukem přidá také citron (4), který vás zeštíhlí v pase i dekoltu. Konzumace citronové vody se tedy jeví jako dobrý nápad! Ale počítat můžete i rybím tukem (5), špenátem (6) a hořčičnými listy (7). Na jakou nabízenou spásu to vidíte?

Zdroje: (1) www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-733/fenugreek, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3908530/, (3) www.healthline.com/nutrition/top-10-evidence-based-health-benefits-of-green-tea#10.-May-help-you-live-longer, (4) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6078866/, (5) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3257626/, (6) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30270679/, (7) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6078866/






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat