Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dobroty do spíže a ledničky

Náhražky mléka, které ocení nejen vegani

30.3.2019

Mnoho lidí se zajímá o nejlepší náhražku mléka, a to jak pro účely vaření, tak převážně ze zdravotních důvodů. Naštěstí existuje spousta vynikající...

Banánová mouka: Pomůže při dietě a pohlídá krevní cukr

30.3.2019

Stále více z nás se vyhýbá lepku. Každý pro to má své důvody, ale naštěstí se stále zvyšuje dostupnost bezlepkových produktů a potravin. Jedním z n...

Černý sezam: Silný hráč proti stárnutí organismu

28.3.2019

Sezamové semínko jistě znáte, nejčastěji se s ním vídáme na burgrových houskách, což nezní moc zdravě. A co takhle černý sezam, už jste o něm slyše...

Kdy a proč si v zahradě vysadit vignu čínskou

27.3.2019

Vigna čínská z čeledi bobovitých, která nabízí dlouhé, štíhlé lusky a smetanově bílé fazolky s očkem, se pomalu, ale jistě zabydluje i v českých za...

Zralé versus nezralé banány. Které jsou zdravější?

23.3.2019

Jeden kousek poskytuje prevenci před rakovinou, zatímco druhý umožňuje rychlejší spalování kalorií a vykazuje nízký glykemický index. Co uvítáte ra...

Dejte si sušené datle. Posilují kosti a prospívají trávení

22.3.2019

Jak uspokojit chuťové buňky a zároveň udělat něco pro své zdraví? To je snadné, dejte si pár datlí! Tahle dobrota s dlouhou tradicí zredukuje chole...

Důvody, proč jíst více vyzrálý parmezán

20.3.2019

Pochází z Itálie a báječně si rozumí s noky, těstovinami i rizotem. Ano, bez voňavého a lahodného parmazánu by to v kuchyni nešlo! Jaké významné lá...

Česnek medvědí: Jak ho zpracovat, aby neztratil na síle

20.3.2019

Česnek medvědí, nebo také divoký česnek, může být použitý čerstvý nebo vařený. Slouží jako přísada do salátů a skvěle se hodí k aromatizaci polévek...

Zasejte si batáty. Zdravé jsou nejen plody, ale i listy

19.3.2019

Zahrádkářská sezona je v plném proudu. Na výsadbu jakých druhů zeleniny to letos vidíte? Doporučujeme batáty, jejichž šťavnaté listy pomáhají předc...

Jezte častěji rukolu. Posiluje kosti a detoxikuje tělo

16.3.2019

Že je listová zelenina nesmírně zdravá, to je všeobecně známá věc. Kolik jejích druhů ale jíte pravidelně? Byl by hřích zapomínat na rukolu, která ...

Co se stane, pokud do svého jídelníčku zařadíte žaludy

Medový pečený bůček

Medový pečený bůček

17 hlasů
1h a 35min 1020 kJ 180 Kč

Nejčtenější články

Tip na oběd

Jahodový salát

16 hlasů
20min 145kJ 75 Kč

Zkuste tento salát, třeba jako nápaditý předkrm.

Vepřové kostky s brokolicí

6 hlasů
1h a 20min 463kJ 140 Kč

Dušené vepřové maso s brokolicí a sušenými rajčaty.