Prostreno.cz

Hruška se slaninou

Hrušky mají skvělou chuť, která se hodí do mnoha dezertů, ale skvěle ladí i se sýrem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
sun
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 1210 kJ / 289 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny22g
sacharidy12g
tuky22g

Ingredience na

  • 2 ks zralé, šťavnaté hrušky
  • 120 g sýra brie
  • 2 lžíce medu
  • 2 špetky hrubě mletého barevného pepře
  • 4 plátky libové anglické slaniny
  • Na vymazání
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 175 °C.
  2. Omyté hrušky podélně rozkrojte a vykrojte jádřinec.
  3. Hrušky uložte do vymazané zapékací misky.
  4. Na každou hrušku položte kousek sýra, plátek slaniny pokapejte je medem a opepřete.
  5. Dejte na 15 minut do předehřáté trouby.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    72,28g
  • Sacharidy:

    182,00g
    • Cukry:

      101,83g
  • Tuky:

    149,26g
  • Vláknina:

    28,10g

Aktivita pro spálení: 289 kcal

36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení



Podobné recepty

Marinovaný sýr feta

(15 hlasů)
20min
861 kJ

Okurkové kanapky

(15 hlasů)
25min
902 kJ

Grilované špízy z chobotnice

(12 hlasů)
1h a 15min
560 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hruška se slaninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat