Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hruška se slaninou

sun
9hlasů
Hodnotit

30min

15min příprava

15min vaření

1227 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:21g tuky11g sacharidy10g bílkoviny

Hrušky mají skvělou chuť, která se hodí do mnoha dezertů, ale skvěle ladí i se sýrem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 ks zralé, šťavnaté hrušky
  • 120 g sýra brie
  • 2 lžíce medu
  • 2 špetky hrubě mletého barevného pepře
  • 4 plátky libové anglické slaniny
  • Na vymazání
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 175 °C.
  • Omyté hrušky podélně rozkrojte a vykrojte jádřinec.
  • Hrušky uložte do vymazané zapékací misky.
  • Na každou hrušku položte kousek sýra, plátek slaniny pokapejte je medem a opepřete.
  • Dejte na 15 minut do předehřáté trouby.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Marinovaný sýr feta

Marinovaný sýr feta

14 hlasů
20min 839 kJ 80 Kč
Okurkové kanapky

Okurkové kanapky

15 hlasů
25min 792 kJ 60 Kč
Grilované špízy z chobotnice

Grilované špízy z chobotnice

12 hlasů
1h a 15min 483 kJ 160 Kč
Houbová paštika

Houbová paštika

15 hlasů
60min 803 kJ 70 Kč
Brusinkové čátní

Brusinkové čátní

13 hlasů
50min 495 kJ 65 Kč
Kuřecí kuličky

Kuřecí kuličky

19 hlasů
55min 555 kJ 120 Kč

Články nejen o vaření