Prostreno.cz

Vepřová kotleta s hořčicí

Kotlety s hořčicí a medem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 989 kJ / 236 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny19g
sacharidy4g
tuky19g

Ingredience na

  • 3 ks vykostěných vepřových kotlet
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 120 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce jablečného octa
  • 1 a 0,5 lžíce dijonské hořčice
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky drceného pepře

Postup přípravy

  1. Kotlety na kraji nařízněte nožem a lehce naklepejte.
  2. Maso osolte a opečte z obou stran na oleji s máslem, přibližně 4 - 6 minuty z každé strany, záleží na velikosti kotlety.
  3. Měkké kotlety vyndejte na talíř.
  4. Na stejnou pánev opatrně nalijte zeleninový vývar, přidejte med, ocet, hořčici, drcený pepř a za stálého míchání vařte přibližně 5 minut.
  5. Kotlety podávejte přelité omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,60g
  • Sacharidy:

    162,80g
    • Cukry:

      90,00g
  • Tuky:

    217,50g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 236 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

70

minut uklízení



Podobné recepty

Plněná vepřová panenka

(9 hlasů)
1h a 5min
1103 kJ

Vepřové kotlety

(7 hlasů)
1h a 20min
1094 kJ

Vepřová panenka se sušenými houbami

(13 hlasů)
1h a 5min
1306 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová kotleta s hořčicí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat