Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřová kotleta s hořčicí

lentilka
9hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

802 kJ

energetická hodnota na 100g

99 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky4g sacharidy9g bílkoviny

Kotlety s hořčicí a medem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 3 ks vykostěných vepřových kotlet
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 120 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce jablečného octa
  • 1 a 0,5 lžíce dijonské hořčice
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky drceného pepře

Postup přípravy

  • Kotlety na kraji nařízněte nožem a lehce naklepejte.
  • Maso osolte a opečte z obou stran na oleji s máslem, přibližně 4 - 6 minuty z každé strany, záleží na velikosti kotlety.
  • Měkké kotlety vyndejte na talíř.
  • Na stejnou pánev opatrně nalijte zeleninový vývar, přidejte med, ocet, hořčici, drcený pepř a za stálého míchání vařte přibližně 5 minut.
  • Kotlety podávejte přelité omáčkou.
Celerová polévka

Celerová polévka

55min 223kJ 65 Kč
Roláda s banánem

Roláda s banánem

40min 1038kJ 75 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Plněná vepřová panenka

Plněná vepřová panenka

6 hlasů
1h a 5min 1049 kJ 200 Kč
Vepřové kotlety

Vepřové kotlety

7 hlasů
1h a 20min 742 kJ 190 Kč
Vepřová panenka se sušenými houbami

Vepřová panenka se sušenými houbami

10 hlasů
1h a 5min 1229 kJ 160 Kč
Vepřové kousky se zeleninou

Vepřové kousky se zeleninou

10 hlasů
50min 706 kJ 150 Kč
Maso marinované v pivu

Maso marinované v pivu

14 hlasů
5h a 0min 557 kJ 160 Kč
Bůček pečený s bílým vínem

Bůček pečený s bílým vínem

10 hlasů
0min 530 kJ 170 Kč

Články nejen o vaření