Prostreno.cz

Polévka z konzervovaných fazolí

Polévka z fazolí Cannellini s rukolou.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 328 kJ / 78 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky5g

Ingredience na

  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 1 ks nakrájené cibule
  • 1 plechovka cannellini fazolí - á 425 ml
  • 2 stroužky česneku
  • 150 g rukoly
  • 1,2 l domácího zeleninového vývaru
  • 2 špetky muškátového oříšku - nastrouhaného
  • 200 ml smetany na vaření
  • 1 špetka soli
  • 2 špetky mletého bílého pepře
  • 2 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájený česnek a promíchejte. Zalijte zeleninovým vývarem a přiveďte k varu.
  3. Přidejte scezené cannellini fazole a nechte projít varem.
  4. Rozmixujte ponorným mixérem, přidejte smetanu, nakrájenou rukolu, podle potřeby dochuťte solí, bílým pepřem, muškátovým oříškem a citronovou šťávou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,82g
  • Sacharidy:

    163,40g
    • Cukry:

      19,20g
  • Tuky:

    176,33g
  • Vláknina:

    66,00g

Aktivita pro spálení: 78 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

23

minut uklízení



Podobné recepty

Bramborová polévka se šunkou

(7 hlasů)
50min
202 kJ

Polévka z bílých fazolí

(3 hlasů)
60min
341 kJ

Polévka ze žluté dýně

(8 hlasů)
50min
348 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka z konzervovaných fazolí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat