Prostreno.cz

Zelenina s jogurtovým přelivem

Vařená zelenina s jogurtovým dresinkem.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 236 kJ / 56 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy9g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Jogurt dejte do misky, přidejte nasekaný tymián, prolisovaný česnek, jogurt podle chuti osolte, opepřete, promíchejte a dejte do lednice.
  2. Květák rozdělte na růžičky, očištěnou mrkev nakrájejte na kousky.
  3. Květák a mrkev dejte do vařící, osolené vody a zeleninu uvařte doměkka.
  4. Před koncem vaření přidejte k zelenině hrášek.
  5. Zeleninu podávejte s jogurtem.

TIP:

Pokud nemáte rádi tymián, použijte jinou bylinku, nebo stačí zelená petrželka.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,94g
  • Sacharidy:

    153,30g
    • Cukry:

      22,20g
  • Tuky:

    8,33g
  • Vláknina:

    51,10g

Aktivita pro spálení: 56 kcal

7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

16

minut uklízení



Podobné recepty

Pomerančový salát

(4 hlasů)
30min
366 kJ

Salát z bílého zelí s chlebovými krutony

(5 hlasů)
35min
882 kJ

Salát s cizrnou

(9 hlasů)
20min
884 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Zelenina s jogurtovým přelivem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat