Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Indické pečené brambory

lanvin
4hlasy
Hodnotit

1h a 15min

15min příprava

60min vaření

458 kJ

energetická hodnota na 100g

45 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky15g sacharidy2g bílkoviny

Voňavá bramborová příloha.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1,5 kg brambor
  • 80 ml řepkového oleje
  • 1 lžíce mořské soli
  • 1 lžíce sušeného tymiánu
  • 1 lžíce kurkumy
  • 2 špetky mletého černého pepře

Postup přípravy

  • Brambory důkladně omyjte a nakrájejte na měsíčky.
  • Brambory nasypte do pekáčku, posypte je solí, kurkumou, pepřem a tymiánem, přelijte je olejem a dobře promíchejte.
  • Brambory přikryjte a pečte 35 minut v troubě předehřáté na 190 °C.
  • Brambory odkryjte a dopečte doměkka a dozlatova.
Sýrový salát s rukolou

Sýrový salát s rukolou

1 hlas
20min 775kJ 110 Kč
Okurkové kanapky

Okurkové kanapky

3 hlasy
20min 138kJ 75 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Růžičková kapusta se smetanou

Růžičková kapusta se smetanou

8 hlasů
35min 551 kJ 50 Kč
Pečená vodnice

Pečená vodnice

5 hlasů
60min 304 kJ 80 Kč
Růžičková kapusta s ořechy

Růžičková kapusta s ořechy

10 hlasů
25min 813 kJ 85 Kč
Brambory na rozmarýnu

Brambory na rozmarýnu

7 hlasů
55min 476 kJ 60 Kč
Pečená dýně

Pečená dýně

1 hlas
50min 906 kJ 45 Kč
Růžičková kapusta s rozinkami

Růžičková kapusta s rozinkami

1 hlas
30min 428 kJ 60 Kč

Články nejen o vaření