Prostreno.cz

Marinované grilované kotlety

Grilované kotlety marinované v dijonské hořčicí s rozmarýnem.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 1022 kJ / 244 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy3g
tuky21g

Ingredience na

  • 4 ks vepřových kotlet bez kosti
  • Na marinádu
  • 1 ks bio citronu - kůra a šťáva
  • 2 větvičky čerstvého rozmarýnu - zdrhnuté lístky
  • 50 ml octa balsamico
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžička soli
  • 0,5 lžičky mletého pepře
  • 3 stroužky česneku - prolisovaného
  • 60 ml kvalitního oleje

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na marinádu důkladně promíchejte.
  2. Do marinády vložte kotlety a marinujte je minimálně přes noc.
  3. Maso otřete a grilujte na středně předehřátém grilu.
  4. Doba grilování závisí na síle kotlet.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,10g
  • Sacharidy:

    177,50g
    • Cukry:

      12,20g
  • Tuky:

    144,98g
  • Vláknina:

    75,00g

Aktivita pro spálení: 244 kcal

30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

72

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové kostky s brokolicí

(6 hlasů)
1h a 20min
839 kJ

Kotlety s ostrým kečupem

1h a 20min
1113 kJ

Vepřová rolka plněná sušenými rajčaty

(1 hlasů)
50min
1024 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Marinované grilované kotlety

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat