Prostreno.cz

Vepřové ražniči s cuketou

Ražniči z vepřové kýty s cuketou a žampióny.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 2h a 0min

    60min příprava

    60min vaření

  • 544 kJ / 130 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy2g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na stejně velké kostky, cuketu nakrájejte na plátky.
  2. Maso dejte do větší misky, přidejte cuketu cibulky, očištěné žampióny, 80 ml oleje, 2 stroužky prolisovaného česneku, zázvor a sojovou omáčku, podle chuti osolte, opepřete a promíchejte. Nechte v chladu 30 minut.
  3. Předehřejte troubu na 190 °C.
  4. Po půl hodině maso, houby a zeleninu střídavě navlečte na špejle.
  5. Maso uložte do pekáčku, podlijte olejem, ve kterém se marinovalo maso, podle potřeby můžete přidat trochu vody.
  6. Pečte přikryté 40 minut, pak odkryjte a dopečte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové ražniči s cuketou

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat