Prostreno.cz

Jarní salát s vejcem

Velikonoční salát s vejci.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 25min

    25min příprava

  • 938 kJ / 224 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy2g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rozmražený hrášek blanšírujte v osolené vařící vodě, pak sceďte a přelijte ledovou vodou, nechte dobře okapat.
  2. Slaninu nakrájejte na proužky a orestujte ji nasucho v pánvi. Pak slaninu vyndejte a položte na papírový ubrousek.
  3. V misce smíchejte olej, vinný ocet, dochuťte solí a pepřem.
  4. V pánvi, kde jste restovali slaninu postupně upečte vajíčka „volské oko“.
  5. Ve velké misce smíchejte baby špenát, ředkvičky nakrájené na plátky, hrášek, slaninu a rukolu.
  6. Přidejte zálivku a lehce promíchejte.
  7. Salát rozdělte na čtyři talíře, přidejte vejce a posypte strouhaným sýrem a nasekanou pažitkou.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(18 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(20 hlasů)

Valentýnské tousty

(16 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jarní salát s vejcem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat