Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Guláš z divočáka s kapary a řapíkatým celerem

sun
1hlas
Hodnotit

2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

444 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky9g sacharidy12g bílkoviny

Chuťově výrazný kančí guláš.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g masa z divočáka - např.plec, nebo kýta
  • 3 ks větší cibule
  • 1 ks větší větvička rozmarýnu
  • 3 lžíce kaparů
  • 6 kuliček jalovce
  • 10 kuliček pepře
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 500 ml domácího hovězího vývaru - nebo drůbeží
  • 2 lžíce sádla
  • 2 plátky citronové kůry - z bio citronu-vcelku
  • 2 špetky soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • 2 špetky tmavé instantní jíšky

Postup přípravy

  • Očištěné maso nakrájejte na kostky a orestujte na sádle spolu s nakrájenou cibulí.
  • Maso poprašte paprikou a promíchejte.
  • Přidejte rozmarýn, jalovec, celý pepř a silné plátky citronové kůry.
  • Zalijte vývarem a přikryté duste doměkka.
  • Když je maso skoro měkké, přidejte k masu kapary a nakrájený řapíkatý celer.
  • Guláš zahustěte instantní jíškou, podle potřeby dochuťte solí a pepřem.
  • Podávejte s noky, chlebem, nebo knedlíkem.
Telecí roláda

Telecí roláda

2h a 0min 685kJ 360 Kč
Kuřecí kostky v grilovací omáčce

Kuřecí kostky v grilovací omáčce

1h a 20min 303kJ 180 Kč

Podobné recepty

Jelení guláš

Jelení guláš

16 hlasů
2h a 50min 515 kJ 240 Kč
Kančí ragú

Kančí ragú

11 hlasů
1h a 35min 572 kJ 340 Kč
Dušená srnčí kýta na cibuli

Dušená srnčí kýta na cibuli

15 hlasů
2h a 20min 485 kJ 365 Kč
Zajíc na divoko

Zajíc na divoko

12 hlasů
2h a 0min 681 kJ 500 Kč
Dušené srnčí na česneku

Dušené srnčí na česneku

27 hlasů
2h a 50min 732 kJ 440 Kč
Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

9 hlasů
2h a 20min 462 kJ 220 Kč

Články nejen o vaření