Prostreno.cz

Mořský vlk pečený s bylinkami

Ryba pečená s bylinkami a houbami.

Ohodnotit
(2 hlasů)
10.05.2018 lentilka
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

319 kJ / 76 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C. Dno pekáče vyložte pečícím papírem a potřete lehce olejem.
  2. Brambory důkladně omyjte, nakrájejte je na silnější plátky a uložte na dno pekáčku.
  3. Brambory osolte, pokapejte olejem a dejte na 15 minut do trouby.
  4. Na brambory rozprostřete pokrájené houby, nasekané bylinky, posypte na plátky pokrájeným česnekem a nahoru položte osolené porce ryby. Na ryby položte plátky másla a dejte na 15-25 minut do trouby (podle druhu ryby).
  5. Hotové ryby vyndejte z trouby a na 5 minut je přikryjte. Každou porci podávejte s půlkou citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,80 g
  • Sacharidy:

    62,90 g
    • Cukry:

      5,33 g
  • Tuky:

    183,01 g
  • Vláknina:

    7,00 g

Aktivita pro spálení:

76 kcal
9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení





Podobné recepty

Pikantní rybí karbanátky

(2 hlasů)
60min
423 kJ

Ryba s fíky a zeleninou

(2 hlasů)
1h a 10min
515 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk pečený s bylinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba