Prostreno.cz

Mořský vlk pečený s bylinkami

Ryba pečená s bylinkami a houbami.

10.05.2018 lentilka
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

745 kJ / 178 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C. Dno pekáče vyložte pečícím papírem a potřete lehce olejem.
  2. Brambory důkladně omyjte, nakrájejte je na silnější plátky a uložte na dno pekáčku.
  3. Brambory osolte, pokapejte olejem a dejte na 15 minut do trouby.
  4. Na brambory rozprostřete pokrájené houby, nasekané bylinky, posypte na plátky pokrájeným česnekem a nahoru položte osolené porce ryby. Na ryby položte plátky másla a dejte na 15-25 minut do trouby (podle druhu ryby).
  5. Hotové ryby vyndejte z trouby a na 5 minut je přikryjte. Každou porci podávejte s půlkou citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    110,92 g
  • Sacharidy:

    219,56 g
    • Cukry:

      17,62 g
  • Tuky:

    376,86 g
  • Vláknina:

    32,24 g

Aktivita pro spálení:

1142 kcal
142

minut jízdy na kole

108

minut běhu

340

minut uklízení





Podobné recepty

Pikantní rybí karbanátky

(2 hlasů)
60min
636 kJ

Ryba s fíky a zeleninou

(2 hlasů)
1h a 10min
280 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

sterilovaný žampión

22 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

bylinky

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk pečený s bylinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba