Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Thajský chilli džem

lanvin
1hlas
Hodnotit

40min

25min příprava

15min vaření

168 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky7g sacharidy0g bílkoviny

Pikantní příloha k sýrům, grilovanému masu, skvělý k přípravě chuťovek studené kuchyně.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 10 ks dlouhých červených paprik - feferonek
  • 50 ml kvalitního oleje
  • 4 ks červené kapie
  • 1 palice česneku
  • 4 ks velké šalotky
  • 120 g hnědého cukru
  • 0.5 lžičky soli
  • 60 ml rýžového octa
  • 0.5 lžičky mletého zázvoru
  • 3 snítky koriandru
  • 2 lžičky rybí omáčky

Postup přípravy

  • Očištěné kapie, chilli papričky bez semínek, oloupanou šalotku a česnek nasekejte nahrubo (v robotu).
  • Směs nasypte do hrnce.
  • Přidejte ostatní suroviny, přiveďte k varu a duste za stálého míchání 15 minut.
  • Dejte do sklenice, zavíčkujte a uložte v chladu.
  • Pokud chcete uchovat déle, sterilujte 15 minut při 80 °C.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Zeleninová směs pod maso

Zeleninová směs pod maso

2 hlasy
55min 1286 kJ 70 Kč
Červená řepa s brusinkami

Červená řepa s brusinkami

1 hlas
1h a 15min 239 kJ 75 Kč
Švestkové čatní

Švestkové čatní

1 hlas
1h a 20min 365 kJ 50 Kč
Dýňové čatní

Dýňové čatní

0 hlasů
30min 162 kJ 90 Kč
Mrkvová marmeláda

Mrkvová marmeláda

3 hlasy
45min 409 kJ 85 Kč
Třešně s rumem

Třešně s rumem

2 hlasy
0min 427 kJ 95 Kč

Články nejen o vaření