Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hrušky s jablečnou šťávou

lanvin
1hlas
Hodnotit

30min

20min příprava

10min vaření

217 kJ

energetická hodnota na 100g

70 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky13g sacharidy1g bílkoviny

Skvělé k přípravě dezertů, salátů, nebo k různým druhům sýra.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks hrušek
  • 1 l 100% jablečné šťávy
  • 60 ml citrónové šťávy
  • 3 lžíce citronové kůry - nastrouhané
  • 3 lžíce pískového cukru - podle sladkosti hrušek méně
  • 1 ks zázvoru - přibližně 2,5 cm

Postup přípravy

  • V hrnci svařte jablečnou šťávu s cukrem.
  • Oloupaný zázvor nakrájejte na tenké plátky.
  • Hrušky oloupejte, nakrájejte na klínky.
  • Do jablečné šťávy přidejte hrušky, zázvor a citronovou kůru. Vařte zvolna 5 minut.
  • Pak nechte vychladnout, přidejte citronovou šťávu a dejte do vhodných uzavíratelných sklenic.
  • Před podáváním nechte v chladničce.
Kuřecí maso v jogurtové omáčce

Kuřecí maso v jogurtové omáčce

5 hlasů
1h a 20min 247kJ 130 Kč
Fenyklový salát s cuketou

Fenyklový salát s cuketou

3 hlasy
20min 400kJ 90 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Dýňové čatní

Dýňové čatní

0 hlasů
30min 162 kJ 90 Kč
Mrkvová marmeláda

Mrkvová marmeláda

2 hlasy
45min 409 kJ 85 Kč
Třešně s rumem

Třešně s rumem

2 hlasy
0min 427 kJ 95 Kč
Borůvkový džem s hruškou

Borůvkový džem s hruškou

0 hlasů
20min 644 kJ 120 Kč
Dýňový kompot s červeným pepřem

Dýňový kompot s červeným pepřem

3 hlasy
45min 279 kJ 55 Kč
Brusinková marmeláda

Brusinková marmeláda

1 hlas
50min 178 kJ 99 Kč

Články nejen o vaření