Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Halibut s petrželovou krustou

sun
2hlasy
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

1038 kJ

energetická hodnota na 100g

260 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:17g tuky11g sacharidy12g bílkoviny

Halibut má skvělou chuť, vyzkoušejte rybu s petrželovou „drobenkou“.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce chlazeného halibuta
  • 180 g másla
  • 3 plátky toustového chleba
  • 0.5 hrnku plocholisté petrželky
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého bílého pepře

Postup přípravy

  • V kuchyňském robotu nahrubo rozmixujte toustový chléb, 120 g změklého másla a petržel.
  • Porce ryby osolte, opepřete a potřete části připraveného másla s petrželkou.
  • V rendlíku rozehřejte zbývající máslo.
  • Do rendlíku vložte porce ryby potřenou stranou dospod.
  • Pečte zvolna 10 minut.
  • Ryby potřete zbývajícím ochuceným máslem, opatrně je otočte a pečte 10-15 minut, podle velikosti porcí ryb.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Rybí filé s fazolkami

Rybí filé s fazolkami

0 hlasů
55min 646 kJ 200 Kč
Mořská štika na bylinkách

Mořská štika na bylinkách

1 hlas
35min 622 kJ 180 Kč
Hřebenatky s citronovým přelivem

Hřebenatky s citronovým přelivem

2 hlasy
35min 679 kJ 450 Kč
Treska v pistáciích

Treska v pistáciích

0 hlasů
40min 695 kJ 200 Kč
Pstruh se zelenými fazolkami

Pstruh se zelenými fazolkami

0 hlasů
60min 859 kJ 400 Kč
Tuňákové krokety se zeleninou

Tuňákové krokety se zeleninou

1 hlas
55min 844 kJ 110 Kč

Články nejen o vaření