Prostreno.cz

Halibut s petrželovou krustou

Halibut má skvělou chuť, vyzkoušejte rybu s petrželovou „drobenkou“.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 1026 kJ / 245 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy11g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V kuchyňském robotu nahrubo rozmixujte toustový chléb, 120 g změklého másla a petržel.
  2. Porce ryby osolte, opepřete a potřete části připraveného másla s petrželkou.
  3. V rendlíku rozehřejte zbývající máslo.
  4. Do rendlíku vložte porce ryby potřenou stranou dospod.
  5. Pečte zvolna 10 minut.
  6. Ryby potřete zbývajícím ochuceným máslem, opatrně je otočte a pečte 10-15 minut, podle velikosti porcí ryb.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,30g
  • Sacharidy:

    103,30g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    93,40g
  • Vláknina:

    25,00g

Aktivita pro spálení: 245 kcal

30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

73

minut uklízení



Podobné recepty

Mořská štika na bylinkách

(1 hlasů)
35min
617 kJ

Hřebenatky s citronovým přelivem

(5 hlasů)
35min
666 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Halibut s petrželovou krustou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat