Prostreno.cz

Pečené vánoční jehněčí maso

Marinované, pečené jehněčí.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 55min

    25min příprava

    1h a 30min vaření

  • 1301 kJ / 311 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy3g
tuky31g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na plátky.
  2. V nízké misce smíchejte všechny suroviny na marinádu.
  3. Do marinády vložte porce masa a nechte v chladu 24 hodin marinovat.
  4. Předehřejte troubu na 180 °C.
  5. Maso vložte do pekáčku, na maso položte plátky másla, podlijte vývarem a pečte doměkka.
  6. Podávejte s bramborovou kaší a zeleninou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    58,40g
  • Sacharidy:

    300,50g
    • Cukry:

      91,00g
  • Tuky:

    212,20g
  • Vláknina:

    78,00g

Aktivita pro spálení: 311 kcal

38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

92

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Pečené vánoční jehněčí maso

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat