Prostreno.cz

Pečené vánoční jehněčí maso

Marinované, pečené jehněčí.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 55min

    25min příprava

    1h a 30min vaření

  • 1275 kJ / 304 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy3g
tuky31g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na plátky.
  2. V nízké misce smíchejte všechny suroviny na marinádu.
  3. Do marinády vložte porce masa a nechte v chladu 24 hodin marinovat.
  4. Předehřejte troubu na 180 °C.
  5. Maso vložte do pekáčku, na maso položte plátky másla, podlijte vývarem a pečte doměkka.
  6. Podávejte s bramborovou kaší a zeleninou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,40g
  • Sacharidy:

    252,40g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    211,90g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 304 kcal

38

minut jízdy na kole

28

minut běhu

90

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(34 hlasů)

Vanilkové vafle

(39 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečené vánoční jehněčí maso

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat