Prostreno.cz

Pečené vánoční jehněčí maso

Marinované, pečené jehněčí.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 55min

    25min příprava

    1h a 30min vaření

  • 1295 kJ / 309 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy3g
tuky31g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na plátky.
  2. V nízké misce smíchejte všechny suroviny na marinádu.
  3. Do marinády vložte porce masa a nechte v chladu 24 hodin marinovat.
  4. Předehřejte troubu na 180 °C.
  5. Maso vložte do pekáčku, na maso položte plátky másla, podlijte vývarem a pečte doměkka.
  6. Podávejte s bramborovou kaší a zeleninou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečené vánoční jehněčí maso

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat