Prostreno.cz

Vepřová pečeně na zelenině

Vepřová pečeně s kořenovou zeleninou. K pečeni se skvěle hodí bramborová kaše, nebo jen čerstvý chléb.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 2h a 35min

    35min příprava

    2h a 0min vaření

  • 577 kJ / 137 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy5g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso osolte, opepřete, potřete prolisovaným česnekem, zabalte ho do potravinářské folie a nechte přes noc v lednici.
  2. Troubu předehřejte na 200 °C.
  3. Do pekáčku nalijte ocet promíchaný s vývarem.
  4. Očištěnou zeleninu nakrájejte na plátky, celer na kostky a zeleninu nasypte do pekáčku.
  5. Na zeleninu položte maso a přikryté pečte v troubě, až je maso měkké. Maso dopečte odkryté. Během pečení polévejte vypečenou šťávou.
  6. Před podáváním nakrájejte maso na plátky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,03g
  • Sacharidy:

    149,62g
    • Cukry:

      22,20g
  • Tuky:

    19,64g
  • Vláknina:

    37,10g

Aktivita pro spálení: 137 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová panenka na zelenině

(4 hlasů)
1h a 25min
265 kJ

Vepřová plec na česneku

(6 hlasů)
2h a 20min
512 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová pečeně na zelenině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat