Prostreno.cz

Chřestový krém s ricottou

Italská polévka se zeleným chřestem, ricottou a bazalkou.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 252 kJ / 60 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný chřest nakrájejte na menší kousky .
  2. Chřest nasypte do hrnce s rozehřátým olejem,posypte ho cukrem a minutu míchejte.
  3. Chřest zalijte vývarem ,přidejte 4 lístky bazalky a vařte doměkka.
  4. Polévku rozmixujte a pak do polévky vmíchejte ricottu. Nevařte,jen prohřejte a dochuťte solí a pepřem.
  5. Podávejte s lístky bazalky.

TIP:

Polévku můžete podávat s chlebovými krutony.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chřestový krém s ricottou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat