Ingredience na
- 600 g
kančího masa
- 1 l
červeného vína
-
cibule
-
mrkev
-
řapíkatý celer
- 5 plátků
slaniny
- 50 g
hořké čokolády
- 2 lžíce
třtinového cukru
- 1 dcl
červeného vinného octa
- 1 lžíce
kakaa
- 1 lžička
skořice
- hrst
piniových oříšků
- hrst
rozinek
-
rozmarýn
-
jalovec
-
hřebíček
-
bobkový list
-
olej extra virgin
-
sůl, celý pepř
TIP:
Klasické české drama „se zelím nebo se šípkovou“ můžete vyřešit šalamounsky. Dejte si kančí na čokoládě. Tahle rafinovanost nemohla vzniknout jinde než v Toskánsku. A na konci vaření přijde rozuzlení. Čokoláda tu není k poznání, namísto ní přichází neuvěřitelně plná chuť. A o ni tu běží.