Prostreno.cz

Jehněčí kostky na grilu

Jehněčí maso dokonale ladí s tymiánem a česnekem , nejen při pečení v celku, ale i na špízu.

Ohodnotit
(5 hlasů)
20.06.2019 lanvin
40min

25min příprava

15min vaření

413 kJ / 98 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Olej smíchejte s nasekaným tymiánem ,česnekem a limetkovou kůrou .
  2. Jehněčí maso nakrájejte na kostky, nasypte je do připraveného oleje a maso promíchejte,aby bylo marinádou obalené.Maso nechte přes noc v chladničce.
  3. Pak maso navlečte na grilovací jehly a grilujte 10 -15 minut … dohněda,maso během grilování obracejte.
  4. Hotové maso nechte 5 minut zakryté odpočívat.
  5. Maso osolte a dochuťte pepřem až opečené.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,00 g
  • Sacharidy:

    113,10 g
    • Cukry:

      7,20 g
  • Tuky:

    23,68 g
  • Vláknina:

    27,00 g

Aktivita pro spálení:

98 kcal
12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

29

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kostky na grilu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba