Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Polévka z bílé ředkve

lentilka
0hlasů
Hodnotit

1h a 20min

20min příprava

60min vaření

131 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky6g sacharidy1g bílkoviny

Bílá ředkev je úžasná zelenina, která má neomezené množství využití v kuchyni. Vyzkoušejte lehkou, jemně pikantní polévku.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g bílé ředkve
  • 2 l zeleninového, nebo kuřecího vývaru
  • 6 ks mladých lístků ředkve
  • 1 špetka soli
  • 4 snítky kopru

Postup přípravy

  • Oloupanou ředkev nakrájejte na kostky, nasypte ji do vývaru, a ředkev vařte doměkka.
  • V polovině vaření nasypte do polévky nakrájené listy.
  • Podle potřeby polévku dochuťte solí.
  • Před podáváním posypte polévku nakrájeným koprem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

11 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Polévka z karotky

Polévka z karotky

3 hlasy
55min 223 kJ 90 Kč
Pórková polévka s těstovinou

Pórková polévka s těstovinou

13 hlasů
55min 301 kJ 99 Kč
Fenyklová polévka s uzeným lososem

Fenyklová polévka s uzeným lososem

1 hlas
1h a 5min 279 kJ 140 Kč
Smetanová krémová polévka s pórkem

Smetanová krémová polévka s pórkem

1 hlas
1h a 5min 363 kJ 99 Kč
Houbový krém s pažitkou

Houbový krém s pažitkou

4 hlasy
1h a 5min 310 kJ 99 Kč
Polévka z červeného zelí

Polévka z červeného zelí

1 hlas
55min 206 kJ 110 Kč

Články nejen o vaření