Prostreno.cz

Pstruh s lískovými oříšky

Jednoduchý a labužnický recept. Kombinace ryby a oříšků. Čerstvé pstruhy pečte co nejkratší dobu; stačí jen tak, aby se jemné maso při vpichu vidličkou k páteři začalo oddělovat od kostí.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 1463 kJ / 349 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy23g
tuky24g

Ingredience na

  • 2 ks vykuchaných pstruhů
  • 100 g lískových ořechů
  • 150 g másla
  • 1 lžíce oleje
  • 80 ml citronové šťávy
  • 1 hrnek hladké mouky
  • 6 špetek soli
  • 6 špetek bílého mletého pepře

Postup přípravy

  1. Ořechy nasekejte nadrobno a opražte je nasucho v pánvi.
  2. Přidejte 4 lžíce másla, citronovou šťávu a 2 minuty míchejte.
  3. Pstruhy osolte, opepřete a obalte je v hladké mouce.
  4. Pstruhy opečte z obou stran na másle s olejem.
  5. Pstruhy podávejte přelité máslem s ořechy.




Vložit můj recept

Reklama

Zdravě se Sabčou

Všechna videa
15:24

Full body trénink

Full body trénink
14:33

HIIT training

HIIT training
18:33

Intenzivní trénink na nohy

Intenzivní trénink na nohy

Ohodnoťte recept:
Pstruh s lískovými oříšky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat