Prostreno.cz

Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou

Polévka s kuřecím masem, kořenovou zeleninou a růžičkovou kapustou.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 124 kJ / 29 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy2g
tuky1g

Ingredience na

  • 300 g vykostěných kuřecích stehen - nebo jiné kuřecí maso
  • 150 g růžičkové kapusty
  • 250 g kořenové zeleniny
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce másla
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • 2 l vody
  • 1 lžíce bio sypkého zeleninového ochucovadla

Postup přípravy

  1. Na másle orestujte na nudličky nakrájené maso, nakrájený česnek, očištěnou, na kousky nakrájenou kořenovou zeleninu, omytou, překrojenou růžičkovou kapustu, zalijte vodou, přidejte zeleninové ochucovadlo a vařte, až je vše měkké.
  2. Polévku podle chuti osolte a opepřete.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat