Prostreno.cz

Asijské hovězí nudličky

Hovězí svíčková připravená jako minutka. Kdo nemusí klíčky, může místo nich klidně použít třeba kapii.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 45min

    25min příprava

    20min vaření

  • 385 kJ / 92 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy3g
tuky7g

Ingredience na

  • 6 lžic olivového oleje
  • 400 g hovězí svíčkové
  • 3 ks rajčat - nakrájená na proužky
  • 1 ks červené cibule - nakrájené na tenké proužky
  • 0.5 ks salátové okurky - nakrájené na nudličky
  • 200 g fazolových klíčků - nebo sojových
  • 1 ks červené chilli papričky - nakrájené na plátky
  • 2 lžíce máty - nasekané
  • 1 ks malé limetka - šťáva
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • 0.5 lžíce rybí omáčky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na nudličky.
  2. Ve větší pánvi zahřejte 2 lžíce oleje, přidejte maso a míchejte 4-5 minut, nebo až je maso měkké.
  3. Pak maso vyndejte děrovanou lžíci do misky a udržujte na teplém místě.
  4. Ve velké misce smíchejte rajčata, cibuli, okurku, klíčky , chilli papričku, zbývající olej a mátu, přidejte další ingredience a důkladně promíchejte.
  5. Přidejte maso a vše lehce promíchejte. Hned podávejte.

TIP:

Můžete použít i levnější hovězí maso vhodné na minutky.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Asijské hovězí nudličky

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat