Prostreno.cz

Vepřová kýta v bylinkové omáčce

Voňavé bylinky a vepřové maso spolu ladí. Maso s krémovou omáčkou si oblíbí celá rodina.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 1042 kJ / 249 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy3g
tuky20g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, uložte je do menší misky, posypte bylinkami, zakápněte olejem a nechte přes noc v chladničce.
  2. Maso i s olejem a bylinkami přeložte do hrnce, maso osolte, zalijte vývarem a duste doměkka.
  3. Do smetany přidejte škrobovou moučku, důkladně promíchejte a smetanu nalijte k masu. Vařte 10 minut.
  4. Maso podávejte nejlépe s rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,90g
  • Sacharidy:

    134,90g
    • Cukry:

      3,00g
  • Tuky:

    161,80g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 249 kcal

31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové plátky s mrkví a houbami

(1 hlasů)
1h a 25min
916 kJ

Plněné šišky z mletého masa

(3 hlasů)
1h a 20min
963 kJ

Vepřová panenka s jablky a houbami

(3 hlasů)
1h a 20min
628 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová kýta v bylinkové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat