Prostreno.cz

Vepřová kýta v bylinkové omáčce

Voňavé bylinky a vepřové maso spolu ladí. Maso s krémovou omáčkou si oblíbí celá rodina.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 839 kJ / 200 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy3g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, uložte je do menší misky, posypte bylinkami, zakápněte olejem a nechte přes noc v chladničce.
  2. Maso i s olejem a bylinkami přeložte do hrnce, maso osolte, zalijte vývarem a duste doměkka.
  3. Do smetany přidejte škrobovou moučku, důkladně promíchejte a smetanu nalijte k masu. Vařte 10 minut.
  4. Maso podávejte nejlépe s rýží.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová kýta v bylinkové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat