Prostreno.cz

Tofu s citronovým pepřem

Super jednoduché plátky tofu s citronovým pepřem mohou být podávány s rýží, zeleninou a s vaším oblíbeným dipem.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 713 kJ / 170 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy3g
tuky16g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Pokud máte tofu vcelku, nakrájejte ho na 4 plátky.
  2. Ve větší pánvi smíchejte citronovou šťávu, olej, sůl a pepř. Lehce zahřejte a do pánve uložte plátky tofu.
  3. Na středním plameni opečte tofu z obou stran dozlatova (přibližně 5-7 minut z jedné strany).

TIP:

Doporučuji koupit hebké tofu v tetrapakové krabičce (silken firm tofu), které se prodávají v obchodech s japonskými a korejskými potravinami.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Tofu s citronovým pepřem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat