Prostreno.cz

Treska na fenyklu

Zdravá ryba opečená na másle s dušným fenyklem a cibulí.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 426 kJ / 102 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy3g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl, omytou cuketu a oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  2. V rendlíku zahřejte olivový olej, přisypte fenykl, cibuli, cuketu a restujte 5 minut.
  3. Zeleninu zalijte vínem a duste 5 minut.
  4. V jiné pánvi na 3 lžících másla a lžíci oleje opečte z obou stran rybí filety.
  5. Filety během pečení osolte a posypte je pepřem a oreganem.
  6. Filé podávejte s fenyklem.
  7. Před podáváním posypte ryby natí fenyklu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska na fenyklu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat