Prostreno.cz

Zeleninový džuveč

Pestré, syté jídlo plné chuti.

12.06.2020 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

235 kJ / 56 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechnu zeleninu a brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky, cibuli a rajčata na kolečka.
  2. Zeleninu nasypte do zapékací misky, pokapejte ji olejem, osolte, opepřete a promíchejte.
  3. Přisypte rýži, přidejte vývar a ještě jednou promíchejte.
  4. Přikryjte, vložte do trouby předehřáté na 190 ˚C a duste 45 minut, nebo až se tekutina vsákne a rýže bude měkká.
  5. Před podáváním posypte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,83 g
  • Sacharidy:

    210,00 g
    • Cukry:

      20,73 g
  • Tuky:

    107,34 g
  • Vláknina:

    35,00 g

Aktivita pro spálení:

56 kcal
7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

16

minut uklízení





Podobné recepty

Zelenina na grilu

(2 hlasů)
40min
664 kJ

Polévka z bílé ředkve

(1 hlasů)
1h a 20min
13 kJ

Letní zelenina s krůtím masem

(1 hlasů)
1h a 10min
313 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

rajče

18 kcal / 100g
B0,83 g
S3 g
T0,63 g

vývar

38,1 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

řapíkatý celer

42 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninový džuveč

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba