Prostreno.cz

Broskvová rýže

Recept na přípravu sladké rýže k obědu.

Ohodnotit
(21 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 710 kJ / 169 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy22g
tuky7g

Ingredience na

  • 50 g dlouhozrnné rýže
  • 2 ks broskví - rozdělené na půlky
  • 80 ml broskvové šťávy
  • 50 g brusinek
  • 2 lžíce nasekaných pistácií
  • 2 špetky soli
  • 2 lžíce pískového cukru
  • 2 lžíce másla
  • 1 lístek čerstvé meduňky

Postup přípravy

  1. Rýži uvařte podle návodu na obalu v osolené vodě.
  2. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte půlky broskví, brusinky a cukr. Promíchejte, přidejte uvařenou rýži, broskvovou šťávu a prohřejte.
  3. Posypte ořechy a podávejte ozdobené lístkem meduňky.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Broskvová rýže

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat