Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Broskvová rýže

lanvin
21hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

709 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky22g sacharidy2g bílkoviny

Recept na přípravu sladké rýže k obědu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 50 g dlouhozrnné rýže
  • 2 ks broskví - rozdělené na půlky
  • 80 ml broskvové šťávy
  • 50 g brusinek
  • 2 lžíce nasekaných pistácií
  • 2 špetky soli
  • 2 lžíce pískového cukru
  • 2 lžíce másla
  • 1 lístek čerstvé meduňky

Postup přípravy

  • Rýži uvařte podle návodu na obalu v osolené vodě.
  • Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte půlky broskví, brusinky a cukr. Promíchejte, přidejte uvařenou rýži, broskvovou šťávu a prohřejte.
  • Posypte ořechy a podávejte ozdobené lístkem meduňky.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

11 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rýžový dezert

Rýžový dezert

14 hlasů
25min 592 kJ 50 Kč
Rýžový dezert s granátovým jablkem

Rýžový dezert s granátovým jablkem

15 hlasů
40min 551 kJ 71 Kč
Kokosová rýže

Kokosová rýže

11 hlasů
1h a 45min 797 kJ 73 Kč
Jablečný rýžový nákyp

Jablečný rýžový nákyp

16 hlasů
35min 379 kJ 35 Kč
Rýže se skořicí

Rýže se skořicí

11 hlasů
50min 750 kJ 60 Kč

Články nejen o vaření