Prostreno.cz

Karbanátky z rybího filé

Karbanátky můžete přiravit nejen z masa, ale i z rybího filé.

04.12.2011 lanvin
60min

30min příprava

30min vaření

328 kJ / 78 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filé jemně nasekejte, přidejte na kostičky nakrájenou cibuli, strouhanku, vejce, citrónovou šťávu a chilli papričku. Osolte, opepřete. Dobře promíchejte a z hmoty utvořte karbanátky a zvolna je opečte na oleji.
  2. Opláchnutou, osušenou roketu dejte do misky, přidejte na kroužky nakrájenou cibuli. Z octa, špetky soli , pepře, 2 lžic oleje a cukru udělejte zálivku a roketu zálivkou přelijte.
  3. Jogurt promíchejte s nakrájenou pažitkou a špetkou soli.
  4. Karbanátky podávejte s roketovým salátem, přelité pažitkovým jogurtem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,60 g
  • Sacharidy:

    285,56 g
    • Cukry:

      133,40 g
  • Tuky:

    22,50 g
  • Vláknina:

    37,00 g

Aktivita pro spálení:

78 kcal
9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

23

minut uklízení





Podobné recepty

Smažené karbanátky

(31 hlasů)
40min
706 kJ

Karbanátky s kari omáčkou

(13 hlasů)
60min
389 kJ

Šunkové karbanátky na gril

(19 hlasů)
50min
435 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karbanátky z rybího filé

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba