Prostreno.cz

Polévka boršč

Jedna z variant na přípravu polévky boršč. Tento recept je s kysaným zelím.

15.03.2012 lanvin
1h a 30min

15min příprava

1h a 15min vaření

320 kJ / 76 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso vařte v osolené vodě, když je měkké, tak je vyjměte. Mezitím na tuku orestujte očištěnou, nakrájenou kořenou zeleninu a cibuli. Zeleninu přidejte do vývaru z masa, společně se zelím a bramborami.
  2. Ke konci vaření přidejte červenou řepu, povařte a přidejte rajčatový protlak.
  3. Uvařené maso pokrájejte a vložte zpět do polévky. Podávejte se smetanou umístěnou zvlášť v misce.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,62 g
  • Sacharidy:

    55,10 g
    • Cukry:

      19,53 g
  • Tuky:

    140,50 g
  • Vláknina:

    8,00 g

Aktivita pro spálení:

76 kcal
9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení





Podobné recepty

Ruský boršč

(13 hlasů)
1h a 5min
461 kJ

Cuketová polévka s jogurtem

(9 hlasů)
40min
223 kJ

Květákový krém s parmazánem

(15 hlasů)
40min
515 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka boršč

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba