Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rýže s žampióny

lanvin
16hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

641 kJ

energetická hodnota na 100g

85 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky20g sacharidy6g bílkoviny

Recept na rychlou, bezmasou večeři.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 250 g rýže basmati
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 250 g žampiónů - nakrájených na plátky
  • 3 špetky soli
  • 3 lžíce másla
  • 1 hrst jemně nasekané petrželky
  • 150 g nastrouhaného tvrdého sýra

Postup přípravy

  • Do vařícího vývaru nasypte propláchnutou rýži, přikryjte a vařte na mírném ohni 25 minut. Uvařenou rýži uchovejte v teple.
  • Na pánvi s máslem orestujte žampióny. Žampióny podle chuti osolte a přidejte petrželku. Směs vmíchejte do horké rýže a přidejte strouhaný sýr.
Těstovinový salát s pekingským zelím

Těstovinový salát s pekingským zelím

2 hlasy
55min 621kJ 120 Kč
Čokoládové perníkové kostky

Čokoládové perníkové kostky

3 hlasy
1h a 30min 1553kJ 200 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Studené letní rizoto podle Itala

Studené letní rizoto podle Itala

18 hlasů
30min 1136 kJ 107 Kč
Rizoto s mušlemi a mořskými plody

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

22 hlasů
40min 539 kJ 380 Kč
Rizoto se sušenými houbami

Rizoto se sušenými houbami

18 hlasů
35min 790 kJ 77 Kč
Rizoto s pórkem a slaninou

Rizoto s pórkem a slaninou

19 hlasů
50min 570 kJ 164 Kč
Paella s kuřecím masem

Paella s kuřecím masem

16 hlasů
60min 501 kJ 220 Kč
Risotto s vínem a parmezánem

Risotto s vínem a parmezánem

18 hlasů
25min 930 kJ 97 Kč

Články nejen o vaření