Prostreno.cz

Bůček se špenátem a jahodami

Tahle polévka z vepřového bůčku vás možná na první pohled překvapí neobvyklou kombinací surovin, ale věřte, že špenát a jahody v ní vytvářejí naprosto jedinečnou a chuťově vyváženou souhru. Originální spojení masa, svěžesti a lehké sladkosti dodává tomuto pokrmu nevšední charakter, který si zamilujete hned po prvním soustu.

31.05.2012 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

478 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nakrájený bůček dejte do vývaru a uvařte doměkka.
  2. Asi 15 minut před koncem vaření přidejte nakrájenou kedlubnu a celý křen.
  3. Před koncem vaření dejte do polévky baby špenát, dochuťte rybí omáčkou a nechte jen projít varem.
  4. Přidejte nakrájené jahody a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    110,96 g
  • Sacharidy:

    42,30 g
    • Cukry:

      18,00 g
  • Tuky:

    167,43 g
  • Vláknina:

    13,00 g

Aktivita pro spálení:

623 kcal
77

minut jízdy na kole

59

minut běhu

185

minut uklízení





Podobné recepty

Brambory pečené s bůčkem

(19 hlasů)
40min
772 kJ

Bůčková roláda

(10 hlasů)
1h a 30min
1345 kJ

Marinovaný bůček

(10 hlasů)
1h a 50min
1460 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bůček se špenátem a jahodami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba