Prostreno.cz

Bůček se špenátem a jahodami

Velmi nezvykle připravená polévka z vepřového bůčku.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 366 kJ / 87 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky5g

Ingredience na

  • 500 g vepřového bůčku - nakrájeného na kostky
  • 200 g baby špenátu
  • 1 ks kedlubny - nakrájené na plátky
  • 1 l vepřového vývaru
  • 1 ks křenu - 5 cm
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 150 g jahod

Postup přípravy

  1. Nakrájený bůček dejte do vývaru a uvařte doměkka.
  2. Asi 15 minut před koncem vaření přidejte nakrájenou kedlubnu a celý křen.
  3. Před koncem vaření dejte do polévky baby špenát, dochuťte rybí omáčkou a nechte jen projít varem.
  4. Přidejte nakrájené jahody a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,05g
  • Sacharidy:

    34,14g
    • Cukry:

      12,00g
  • Tuky:

    23,22g
  • Vláknina:

    7,59g

Aktivita pro spálení: 87 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Brambory pečené s bůčkem

(19 hlasů)
40min
777 kJ

Bůčková roláda

(10 hlasů)
1h a 30min
1347 kJ

Marinovaný bůček

(10 hlasů)
1h a 50min
1098 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Bůček se špenátem a jahodami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat