Prostreno.cz

Bůček se špenátem a jahodami

Velmi nezvykle připravená polévka z vepřového bůčku.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 463 kJ / 110 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy6g
tuky8g

Ingredience na

  • 500 g vepřového bůčku - nakrájeného na kostky
  • 200 g baby špenátu
  • 1 ks kedlubny - nakrájené na plátky
  • 1 l vepřového vývaru
  • 1 ks křenu - 5 cm
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 150 g jahod

Postup přípravy

  1. Nakrájený bůček dejte do vývaru a uvařte doměkka.
  2. Asi 15 minut před koncem vaření přidejte nakrájenou kedlubnu a celý křen.
  3. Před koncem vaření dejte do polévky baby špenát, dochuťte rybí omáčkou a nechte jen projít varem.
  4. Přidejte nakrájené jahody a hned podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Bůček se špenátem a jahodami

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat