Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Mrkvová polévka

lanvin
11hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

167 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky8g sacharidy2g bílkoviny

Hustá polévka z mrkve a červené řepy.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks malé červené cibule
  • 400 g mrkve
  • 150 g celeru
  • 150 g červené řepy
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka čerstvě namletého černého pepře
  • 1 l zeleninového vývaru
  • Na ozdobu
  • 4 snítky mrkvové natě

Postup přípravy

  • Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka. Celer, mrkev a červenou řepu oloupejte a nakrájejte na špalíčky.
  • Nakrájenou zeleninu vložte do hrnce, zalijte vývarem, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vařte, až je zelenina měkká.
  • Horkou vařenou zeleninu rozdělte do misek a podávejte.
Špenátový salát s houbami

Špenátový salát s houbami

30min 792kJ 130 Kč
Jablečné řezy

Jablečné řezy

1h a 35min 973kJ 170 Kč

Podobné recepty

Mrkvová polévka

Mrkvová polévka

21 hlasů
30min 152 kJ 33 Kč
Mrkvový krém

Mrkvový krém

27 hlasů
25min 234 kJ 30 Kč
Mrkvová polévka s brusinkami

Mrkvová polévka s brusinkami

22 hlasů
35min 338 kJ 99 Kč
Velikonoční mrkvová polévka

Velikonoční mrkvová polévka

23 hlasů
40min 536 kJ 87 Kč
Mrkvová polévka s koriandrem

Mrkvová polévka s koriandrem

15 hlasů
40min 261 kJ 74 Kč
Mrkvový krém

Mrkvový krém

28 hlasů
30min 257 kJ 55 Kč

Články nejen o vaření