Prostreno.cz

Višně v rumu

Sladké višně v medu a rumu na zdobení i mlsání.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

    0min vaření

  • 696 kJ / 166 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy21g
tuky0g

Ingredience na

  • 300-400 g medu
  • 800 g višní
  • 0,7 l rumu

Postup přípravy

  1. Do sklenice postupně dávejte vrstvy omytých višní.
  2. Každou vrstvu přelijte medem a rumem. Višně musí být zcela potopené.
  3. Višně nechte alespoň 14 dní uležet.
  4. Po odležení višně používejte na zdobení a do alkoholických koktailů, tekutinu můžete pít jako višňový likér.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    1,20g
  • Sacharidy:

    94,00g
    • Cukry:

      90,00g
  • Tuky:

    0,50g
  • Vláknina:

    1,00g

Aktivita pro spálení: 166 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Jablíčka s mátou

(15 hlasů)
35min
616 kJ

Marmeláda z fíků

(17 hlasů)
25min
736 kJ

Džem z melounu a broskví

(15 hlasů)
40min
845 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

hedvika
14.06.2016
hedvika
30.05.2016
hedvika
25.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Višně v rumu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat