Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Těstoviny s květákem

lanvin
12hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

658 kJ

energetická hodnota na 100g

90 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky18g sacharidy6g bílkoviny

Vařený květák s těstovinou a rajskou omáčkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g květáku
  • 1 lžíce soli
  • 300 g těstovin
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 snítky dobromyslu
  • 120 g nastrouhaného parmazánu
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 250 g sterilované rajčatové omáčky na těstoviny
  • 2 špetky čerstvě namletého pepře
  • 6 snítek nasekané petrželky

Postup přípravy

  • Květák rozeberte na růžičky a vařte 8 minut v osolené vodě. Uvařený květák sceďte.
  • Těstoviny uvařte v květákovém vývaru, sceďte a nechte okapat.
  • Oloupanou cibuli, česnek a dobromysl nadrobno posekejte a orestujte na oleji, přidejte rajčatovou omáčku a prohřejte.
  • Květák promíchejte s těstovinou, podle chuti osolte, opepřete a rozdělte na talíře. Přelijte omáčkou, posypte sýrem, petrželkou a podávejte.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Těstoviny s plátky mrkve

Těstoviny s plátky mrkve

13 hlasů
55min 580 kJ 95 Kč
Těstoviny s liškami

Těstoviny s liškami

18 hlasů
40min 710 kJ 98 Kč
Těstoviny s houbami

Těstoviny s houbami

14 hlasů
40min 758 kJ 110 Kč
Těstoviny s brokolicí

Těstoviny s brokolicí

15 hlasů
40min 704 kJ 80 Kč
Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s houbovou omáčkou

19 hlasů
50min 781 kJ 150 Kč
Těstoviny s nivou a žampióny

Těstoviny s nivou a žampióny

20 hlasů
50min 885 kJ 99 Kč

Články nejen o vaření