Prostreno.cz

Broskve v brandy

Broskve v alkoholu.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 30min

    30min příprava

    0min vaření

  • 675 kJ / 161 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy36g
tuky0g

Ingredience na

  • 1 kg vyzrálých pevných broskví
  • 400 g cukru
  • 250-300 ml brandy

Postup přípravy

  1. Broskve omyjte, oloupejte, rozpůlte a vyndejte pecky. Broskve nakrájejte na kostičky.
  2. Promíchejte je s cukrem, naplňte je do skleniček, zalijte brandy tak, aby ovoce bylo potopené, a dobře uzavřete.
  3. Druhý den skleničky obráťte dnem vzhůru, aby se cukr rozpustil. Pak uložte v temnu a chladu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    0,91g
  • Sacharidy:

    144,30g
    • Cukry:

      107,39g
  • Tuky:

    0,27g
  • Vláknina:

    1,50g

Aktivita pro spálení: 161 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Kompot z rebarbory

(8 hlasů)
30min
502 kJ

Nakládané citróny

(12 hlasů)
30min
554 kJ

Kompot z angreštu

(14 hlasů)
30min
184 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Broskve v brandy

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat