Prostreno.cz

Kapří podkovy na fenyklu

Vánoční kapr připravený na sušeném fenyklu.

Ohodnotit
(3 hlasů)
22.11.2012 lanvin
2h a 40min

2h a 15min příprava

25min vaření

927 kJ / 221 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z dobře omytého pomeranče nastrouhejte kůru a z obou vymačkejte šťávu, přidejte sůl, pepř, fenykl a vše dobře prošlehejte.
  2. Do připravené marinády vložte kapří podkovy a nechte 2 hodiny marinovat.
  3. Podkovy pak zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,71 g
  • Sacharidy:

    134,60 g
    • Cukry:

      18,57 g
  • Tuky:

    202,15 g
  • Vláknina:

    60,00 g

Aktivita pro spálení:

221 kcal
27

minut jízdy na kole

21

minut běhu

65

minut uklízení





Podobné recepty

Vánoční ryba na švestkách

(15 hlasů)
55min
178 kJ

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

(10 hlasů)
6h a 50min
394 kJ

Ovíněný kapr

(12 hlasů)
60min
216 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar moniika
26.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Hrubá mouka

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

kari

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

řepkový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

fenykl

27,14 kcal / 100g
B2,4 g
S6,1 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapří podkovy na fenyklu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba