Prostreno.cz

Kapří podkovy na fenyklu

Vánoční kapr připravený na sušeném fenyklu.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 2h a 40min

    2h a 15min příprava

    25min vaření

  • 730 kJ / 174 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy4g
tuky14g

Ingredience na

  • 4 ks kapřích podkov
  • 4 lžíce másla
  • 4 lžíce řepkového oleje
  • Na marinádu
  • 2 ks pomerančů
  • 2 lžíce semínek fenyklu
  • 6 špetek soli
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře

Postup přípravy

  1. Z dobře omytého pomeranče nastrouhejte kůru a z obou vymačkejte šťávu, přidejte sůl, pepř, fenykl a vše dobře prošlehejte.
  2. Do připravené marinády vložte kapří podkovy a nechte 2 hodiny marinovat.
  3. Podkovy pak zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,81g
  • Sacharidy:

    58,10g
    • Cukry:

      15,57g
  • Tuky:

    192,25g
  • Vláknina:

    22,15g

Aktivita pro spálení: 174 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kapří podkovy na fenyklu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat