Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Karbanátky z rybího filé se zeleninou.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 25min

    50min příprava

    35min vaření

  • 843 kJ / 201 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy15g
tuky11g

Ingredience na

  • 800 g rybího filé
  • 200 g cibule
  • 1 ks mrkve
  • 1 ks malé cukety
  • 5 stroužků česneku
  • 2 ks koření hřebíček
  • 8 lžic ovesných vloček
  • 1 ks vejce
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě namletého pepře
  • 2 lžičky kukuřičného škrobu
  • 4 snítky nasekané zelené petrželky
  • 4 lžíce oleje - na přípravu zeleniny
  • 100 ml oleje na smažení

Postup přípravy

  1. Očištěnou, nakrájenou zeleninu poduste na oleji spolu s hřebíčkem. Podušenou zeleninu nechte vychladnout. Hřebíček vyndejte.
  2. Rybí filé umelte na masovém strojku spolu s podušenou zeleninou, přidejte sůl, pepř, kukuřičný škrob, nasekanou petrželku a ovesné vločky. Nechte 30 minut odpočinout.
  3. Tvarujte karbanátky, které pečte zvolna na oleji. Upečené nechte okapat na papírovém ubrousku.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat