Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Sleďový salát

lanvin
6hlasů
Hodnotit

25min

25min příprava

0min vaření

494 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky7g sacharidy7g bílkoviny

Sleďový salát s brusinkami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 200 g sleďových filetů
  • 1 ks jablka
  • 1 ks červené cibule
  • 2 lžíce kompotovaných brusinek
  • Na zálivku
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 špetka soli
  • 2 špetky čerstvě namletého černého pepře
  • 2 špetky pískového cukru
  • 100 ml zakysané smetany

Postup přípravy

  • Omyté jablko nakrájejte na malé kousky, oloupanou cibuli nakrájejte na proužky, filety nakrájejte na kostky.
  • Smetanu prošlehejte s hořčicí, solí, pepřem a cukrem.
  • Jablka, cibuli a sledě promíchejte, přelijte ochucenou smetanou a posypte brusinkami.
  • Podávejte s chlebem.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Vánoční sleďový salát

Vánoční sleďový salát

17 hlasů
20min 1038 kJ 87 Kč
Jednohubky ze sleďů

Jednohubky ze sleďů

16 hlasů
15min 1202 kJ 45 Kč
Sleďové filety v zakysané smetaně

Sleďové filety v zakysané smetaně

19 hlasů
2h a 20min 590 kJ 88 Kč
Sleďové filety ve švestkové omáčce

Sleďové filety ve švestkové omáčce

16 hlasů
6h a 35min 917 kJ 85 Kč
Sleďový salát

Sleďový salát

14 hlasů
20min 1292 kJ 95 Kč
Salát z loupaných sleďů

Salát z loupaných sleďů

9 hlasů
30min 591 kJ 75 Kč

Články nejen o vaření