Prostreno.cz

Čerstvá jatýrka na šalvěji

Pikantní kuřecí játra s kečupem.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 355 kJ / 84 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy10g
tuky4g

Ingredience na

  • 400 g chlazených kuřecích jater
  • 4 lžíce slunečnicového oleje - na smažení
  • 4 ks šalotky
  • 2 stroužky česneku
  • 1/2 lžičky koření na pečení a grilování
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka chilli
  • 8 lžic ostrého kečupu
  • 1 ks velké bagety
  • 8 ks cherry rajčátek
  • Na ozdobu
  • 2 snítky šalvěje

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.
  2. Přidejte česnek nakrájený na tenké plátky, pár minut restujte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.
  3. Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli, kečup a prohřejte.
  4. Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na čtyři díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Čerstvá jatýrka na šalvěji

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat